Seful Antifrauda, demis de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a semnat miercuri eliberarea din functia de sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala a lui Petre-Dragos Voinescu si numirea lui Marin-Marius Florea, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial.

A.L., joi 23 martie 2017 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit decizie publicata miercuri in Monitorul Oficial, premierul a decis inlocuirea lui Petre-Dragos Voinescu de la conducerea Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Totodata, in funtia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat al ANAF, care coordoneaza Directia Generala Antifrauda Fiscala, a fost numit Marin-Marius Florea.

in Monitorul Oficial a fost publicata si incetarea activitatii cu caracter temporar a lui Nicolae Grofu, care era secretar general in cadrul ANAF, scrie Mediafax.

"Decizie privind aplicarea mobilitatii lui Ion Cristinel Rujan din functia publica de secretar general adjunct in cadrul ministerului Tineretului si Sportului, in functia publica de secretar general in cadrul ANAF", se mai arata intr-o decizie publicat in Monitorul Oficial.

Totodata, premierul a decis sa o elibereze din functie pe Ionelia Claudia Grosu, numita de premierul Dacian Ciolos in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Romi, in locul ei fiind numit Daniel Radulescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si