Selatin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, mai multe traumatisme după un accident de mașină

Selatin Kiazim, interpret de muzică tradițională, care a participat pentru o perioadă scurtă în sezonul trei al emisiunii "Puterea Dragostei" a avut un accident de mașină în urmă cu două zile și s-a ales cu mai multe traumatisme și un umăr dislocat.

Author: Razvan Ilie vineri 18 iunie 2021 , 14:59

Selatin a avut un accident de mașină în urmă cu două zile și s-a ales cu mai multe traumatisme și un umăr dislocat.[Sursa foto: Facebook / Selatin Kiazim]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Selatin Kiazim a fost nevoit să părăsească în urmă cu două săptămâni casa de la "Puterea Dragostei" din motive personale, legate de activitatea sa de artist. La momentul respectiv, au fost momente emoționante în cadrul emisiunii, când Selatin a declarat că nu vrea să plece, mai ales că beneficia de protecția prietenului său Cristi Marinescu, dar nu a avut de ales. Obligațiile profesionale l-au chemat în România, odată cu eliminarea restricțiilor anti-Covid.

Citeste si: Marinescu, nervos la cote maxime. Maria de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi

Accident de mașină pentru fostul concurent de la "Puterea Dragostei"

Selatin a ațipit la volan pe drumul dintre Breaza și Ploiești și a intrat cu bolidul în șanț. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a lovit cu Audi-ul său un stâlp de semafor și s-a accidentat destul de serios în urma impactului.

Cântărețul a confirmat pentru Wowbiz că a suferit traumatisme, în urma incidentului rutier: ”Da, este adevărat. Umărul drept, dislocat și traumatisme”, a declarat Selatin. 

Citeste si: Eliminare surpriză din casa "Puterea Dragostei". "Vina este în totalitate a mea", spune Cristi Marinescu

Circumstanțele în care s-a întâmplat accidentul rutier vor fi stabilite de oamenii legii, care s-au deplasat la fața locului.

Cine este Selatin Kiazim

Selatin Kiazim este din Constanța și este solist vocal la Formatia Kiazim. Selatin a învăţat la Colegiul National de Arte "Regina Maria" Constanta și la liceul de muzică Dinu Lipatti. A studiat Muzica la Universitatea Ovidius Constanta.

Selatin a intrat în emisiunea Puterea Dragostei la sfârșitul lunii aprilie 2021 și a fost nevoit să părăsească show-ul la sfârșitul lunii mai( vezi detalii aici). Selatin avea opțiunea de a rămâne în emisiune, beneficiind de protecția lui Cristi Marinescu, dar a ales să părăsească casa "Puterea Dragostei", din motive personale. 

Selatin, protejat de Cristi Marinescu: "Mă consideră fratele lui mai mare"

Selatin, deși era protejat de Cristi Marinescu și avea șansa să rămână în show, a invocat motive personale. "Îmi doresc să rămân, chiar mă simt bine, dar nu mai pot", a spus Selatin. 

Prezentatoarea emisiunii l-a întrebat pe Selatin de ce a a cceptat protecția lui Marinescu, în condițiile în care știa că urmeze să plece din casa iubirii. "Știu că ai făcut o cerere, Marinescu te-a protejat, tu i-ai acceptat protecția, de ce ai făcut asta?".

Selatin a invocat motive personale legate de contractele muzicale pe care trebuie să le onoreze în țară, în contextul relaxării restricțiilor.  "Marinescu știa asta, dar a simțit nevoia să mă protejeze, are o afinitate pentru mine, se simte bine în prezența mea, mă consideră frățiorului lui mai mare, chiar dacă el este mai mare decât mine", a mai spus Selatin.

Citeste si:  Imagini dureroase cu o fostă concurentă Puterea Dragostei. A făcut accident 

"Vina este în totalitate a mea", i-a luat apărarea Cristi Marinescu. "Eu am făcut asta din suflet", a precizat el. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si