Semnal de alarmă pe internet: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă!”. Un bărbat acosta eleve şi le oferea 200 de lei ca să „meargă” cu el

O postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atenția Jandarmeriei Arad.

Author: C.D. luni 15 aprilie 2019 , 15:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un bărbat bănuit că acosta eleve în Arad şi le oferea 200 de el ca să „meargă” cu el a fost amendat cu 1.500 de lei. Două tinere care l-au recunoscut pe suspect au anunţat că vor depune plângeri penale.

Potrivit Jandarmeriei Arad, o postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atenţia unui jandarm.

Citeste si: O persoană a fost găsită decedată în Canalul Dunăre- Marea Neagră!

„Vă rog frumos, cei care aveţi copii mici, aveţi grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în faţa liceului teoretic G.H Lazăr de o colegă de-a mea, ea a făcut şi filmarea, pentru că a păţit la fel!!! Vă rog frumos!!!”, este postarea care a atras atenţia jandarmului.

Jandarmul şi-a alertat colegii, spunând că este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să „meargă” cu el, pentru suma de 200 lei.

„Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru.

Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informaţiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi împreună cu poliţiştii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia”, arată Jandarmeria Arad.

Bărbatul a fost recunoscut de către eleve, fiind astfel amendat cu 1.500 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, jandarmii anunţă că cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului şi sunt decise să meargă până la capăt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si