Semne de la Ilie Balaci? Coincidenţa pe care nimeni nu a observat-o la meciul Craiovei

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

E. V., luni 22 octombrie 2018 , 09:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Craiovenii au rupt, după 16 ani, blestemul înfrângerilor în faţa roş-albaştrilor. Într-un meci care s-a jucat în memoria lui Ilie Balaci, oltenii au dat tot ce au avut mai bun pe teren, parcă dorind să-l facă fericit pe cel supranumit "Minunea Blondă".

Cei prezenţi pe stadion spun că au existat mai multe coincidenţe între scorul final şi ziua fatidică în care Ilie Balaci şi-a pierdut viaţa. "Meciul Ştiinţa Craiova - Steaua s-a disputat pe 21 octombrie, a început la ora 21, iar sufletul unui om ar cântări 21 de grame", a fost scris un internaut.

Cine era Ilie Balaci 

Născut la 13 septembrie 1965, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si