Semnificatia viselor! Ce inseamna cand visezi ca pierzi bani!

Banii sunt un simbol des intalnit in visele fiecaruia. In functie de circumstante insa, aparitia banilor in vis poate avea semnificatii diferite.

Author: G. S. marți 24 aprilie 2018 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Banii au o semnificatie aparte in vise. Acestia pot prevesti evenimente din viitor sau trag un semnal de alarma asupra unui element din prezent.
 

Ce inseamna cand visezi ca pierzi bani. Atunci cand esti jefuit!

 
Daca ai visat ca cineva ti-a furat banii, ca ai fost jefuit sau inselat, de fapt simti ca anumite oportunitati din viata ta au trecut si ca
nu poti intoarce timpul inapoi. Pe de alta parte, este posibil sa te temi ca cineva iti ingradeste libertatea si alegerile.
 

Ce inseamna cand visezi ca pierzi bani

 
Atunci cand pierzi bani in vis poate indica lipsa echilibrului in viata. Energia in relatii de orice tip se bazeaza pe dualitatea dai-primesti. Cand una dintre parti cantareste mai greu decat cealalta apare dezechilibrul. De aici si visele legate de pierderea banilor.
 
Pierderea banilor mai poate insemna frica de viitor, teama ca nu cumva sa ramai fara bani.
Ti se pare ca ai fost neglijent cu banii in ultima vreme? Daca dupa o astfel de grija visezi ca pierzi bani, poate insemna ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe a proteja ceea ce ai.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si