Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, comparată cu Vadim Tudor. Cine a lansat atacul dur

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Author: Razvan Ilie miercuri 20 ianuarie 2021 , 09:57

diana sosoaca
Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, momentul în care își face un selfie în Parlament
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristian Tudor Popescu a catalogat-o pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă ca fiind o caricatură a lui "Corneliu Vadim Tudor". 

" Doamnă asta mă soșochează, mă lasă fără replică, asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor", a spus CTP la Digi 24.

Citeste si: George Simion, liderul partidului AUR: „Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe!”

CTP: Doamna apare ca o caricatură a lui Vadim

"Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând 'escroacă-somaldoaca-curva dracului, pitică nenorocită' și am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenorociților și așa mai departe.

Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim", a explicat Cristian Tudor Popescu.

diana sosoaca
Diana Șosoacă, senatoarea AUR, contestată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu

Potrivit lui CTP, naționalismul de grotă nu a început cu Dragnea, ci mai înainte, cu Victor Ponta. "Înainte de Vadim era ceaușismul, de aici s-a tras concluzia în presă că aș fi zis despre ăștia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii '70-'80 în România să constituit partidul ceaușist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naționalism la extrem. Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaționalism, era chiar o insultă înainte de Ceaușescu să fii naționalist", a mai spus jurnalistul, citat de Antena3.

Diana Sosoacă vrea să își ia armă

Diana Sosoacă vrea să obtină permis port-armă pentru a se apăra, deoarece cred că viață îi este pusă în pericol. Senatoarea AUR susține că în urmă cu un an era urmărită pas cu pas de persoane necunoscute care o așteptau la locuința să și apoi mergeau cu ea peste tot.

Diana Sosoacă susține că motivul pentru care este „filată” e acela că patrioții sunt în pericol în România.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si