Senatoarea AUR Diana Șoșoacă șochează din nou: "Am avut simptome de otrăvire. Se pune la cale infectarea mea cu Covid"

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă face noi afirmații șocante. Ea spune că a avut simptome de otrăvire, dar că a avut noroc că a apelat la timp la medici, care i-au recomandat să nu mai miroasă florile pe care le primește.  

Author: Razvan Ilie joi 14 ianuarie 2021 , 09:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Diana Șoșoacă este convinsă, de asemenea, că se pune la cale infectarea sa cu noul coronavirus, dar că ea iși ia toate metodele de precauție pentru ca acest lucru să nu se întâmple. 

Senatoarea AUR a declarat că atunci când a avut simptomele de otrăvire i s-a recomandat să nu mai miroase florile pe care le primește. Diana Șoșoaca spune că „sunt sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav”.

Citeste si: George Simion, liderul partidului AUR: „Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe!”

Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi

s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele ”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3.

Citeste si: "Să nu ne punem cu virusul". Raed Arafat, despre riscul ca noua tulpină de coronavirus să ia amploare în România

Diana Șoșoacă: „Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe..."

Diana Șoșoacă este convinsă că se intenționează infectarea sa cu noul coronavirus, ea declarând că iși ia toate metodele de precauție pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2 ″, a mai spus Șoșoacă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si