VIDEO | Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze

Scandalul iscat la Răchiteni, județul Iași, acolo unde senatoarea Diana Șoșoacă le-a interzis oamenilor să se vaccineze, a ajuns și în atenția poliției.

Author: M.A. joi 09 septembrie 2021 , 16:01

Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze
Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze[Sursa foto: InquamPhotos / George Călin]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scandalul provocat de senatoarea Diana Șoșoacă a făcut ca centrul de vaccinare organizat în Iași să nu imunizeze oamenii care erau înscriși pe listă.

Localitatea Răchiteni prezintă cea mai mare incidență de infectări din județ

Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe 4 septembrie, în comuna ieșeană Răchiteni, acolo unde autoritățile locale au solicitat caravana de vaccinare pentru mai mulți locuitori ai comunei care se aflau în imposibilitatea de a se deplasa. 

Citeste si: VIDEO| Ultimul scandal în care este implicată Diana Șoșoacă a ajuns în atenția polițiștilor! Senatoarea este acuzată că a blocat vaccinarea într-o comună din Iași

Solicitarea făcută de DSP Iași a fost aprobată, însă caravana de vaccinare a fost blocată de un protest spontan organizat de Diana Șoșoacă. 

Senatoarea a venit însoțită de mai mulți simpatizanți. Aceștia au făcut scandal la ușa cabinetului în care cetățenii urmau să intre pentru a fi vaccinați. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, atac dur la adresa lui Raed Arafat: „Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul"

Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a senatoarei

Activitatea caravanei de vaccinare a fost întreruptă de autorități, iar zeci de oameni au fost redirecționați să se imunizeze în alte centre, din Roman și Mircești. 

Echipa sosită din partea DSP Iași s-a întors în municipiul de reședință al județului fără să imunizeze o persoană din Răchiteni. Niciun flacon de vaccin nu a fost deschis. 

Diana Șoșoacă spune că protestul a fost organizat la cererea oamenilor, care și-au dorit ca senatoarea să fie prezentă la Răchiteni. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, enervată la culme de turiștii care sperie urșii în loc să le dea de mâncare: ”Și animalele au drepturi”

VIDEO- Protestul organizat de senatoarea Diana Șoșoacă la Răchiteni 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si