Sentință definitivă pentru cântăreața de muzică populară care a decapitat un om! Hotărârea judecătorilor

Irina Maria Birou, cântăreața de muzică populară care a fost implicată într-un accident mortal în 2016, urmează să-și primească sentința definitivă.

vineri 25 ianuarie 2019 , 16:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Curtea de Apel Craiova va analiza, luni, apelul formulat de interpreta de muzică populară .

Aceasta a primit doi ani de închisoare cu suspendare, la Judecătoria Târgu-Jiu.
La prima înfățișare, de la Craiova, magistratul a amânat cauza, la cererea avocatului cântăreței, pentru pregătirea apărării

Tânăra din Turburea a lovit cu mașina un bătrân care se întorcea cu vacile de la păscut și traversa șoseaua.

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Citeste si: Un copil de şapte luni din Bihor a murit din cauza rujeolei. Numărul deceselor a ajuns la 60

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, a stabilit prima instanță. Judecătorul a admis în parte cererea părţilor civile, obligând asiguratorul la plata sumei de 10.000 lei cu titlu de daune materiale, în timp ce o rudă a pensionarului va primi și suma de 60.000 lei cu titlu de daune morale.

Alte patru persoane ar urma să primească sume de câte 40.000 lei cu titlu de daune morale. Tânăra aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul mortal este fiica unui polițist din cadrul Poliției Filiași. În momentul producerii evenimentului, aceasta se afla cu o prietenă în mașină pentru a merge la o nuntă. La un moment dat, în față i-au apărut mai multe vaci, iar bătrânul care era cu animalele ar fi încercat să evite lovirea lor și i-a apărut brusc în față.

„Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, în care se mai afla o pasageră de 24 de ani, pe fondul neatenției, a acroșat un bărbat de 83 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, rezultând decesul victimei. În urma impactului, tânăra de 20 de ani a fost grav rănită”, declara în 2016, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, informează gorj-domino.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si