Serban Nicolae care vrea sa traga la raspundere parlamentarii pentru ca si-au aprins lanternele de la mobile are datorii de aproape 300.000 de euro!

Senatorul PSD Serban Nicolae a tinut o cuvantare halucinanta in Parlament.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca marți 14 februarie 2017 , 08:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Saptamana trecuta, parlamentarii din opozitie şi-au aprins lanternele telefoanelor, in Parlament, unde a avut loc dezbaterea motiunii de cenzura care vizeaza Guvernul Grindeanu, copiind gestul sutelor de mii de protestatari din Piata Victoriei, care a facut inconjurul planetei. La finalul discursului Ralucai Turcan, care a transmis coalitiei de guvernare mesajul „Să se facă lumină şi acest Guvern să fie demis!”,  senatorul PSD Serban Nicolae a avut o replica uluitoare.

„Am văzut că aţi imitat un gest făcut de cei din Piaţă, care, la rândul lor, îi imitau pe unii din Ucraina. Probabil că modelul este foarte plăcut şi dorit şi la noi. Aş fi vrut să mă asigur că toţi cei care au făcut acest gest, şi-au folosit şi telefonul şi abonamentul din fonduri proprii, nu pe banii Parlamentului. Mulţumesc ”, a declarat senatorul, care a sutinut, astfel, ca lanterna telefonului consuma minute din abonamentul oferit de Parlamentul Romaniei.
Politicianul are insa si alte griji decat costurile Parlamentului cu abonamentele de telefonie mobila. Confom declaratiei de avere, Nicolae are datorii totale de aproximativ 285.000 de euro, din care 230.000
de euro sunt imprumutati de la o persoana fizica! Senatorul nu detine bani in conturi, in schimb are 90.000 de euro pe care i-a imprumutat unor firme si persoane fizice. Din declaratia de avere, mai reiese ca senatorul are un teren si o casa cu o suprafata de 381 de metri patrati intr-o localitate de langa Capitala, precum si bijuterii in valoare de 25.000 de euro.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si