Bărbatul era actor la Teatrul Naţional din Târgu Mureş. El a fost găsit mort. Actorul și soția sa se aflau în plin divorț. Ea a fost cea care a apelat numărul unic de urgență 112, spunând că nu mai știe absolut nimic despre celebrul actor.

Citește si: Bărbat condamnat după ce și-ar fi determinat soția să se sinucidă, nemulțumit de modelul mașinii primite zestre la nuntă

Se pare că bărbatul avea probleme mari în dragoste. În prezent, se afla în plin proces de divorț cu soția lui. Actorul a fost găsit mort în propriul apartament la o zi după ce partenera lui l-a dat dispărut.

Sergiu Marocico a murit

Sergiu Marocico de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş a decedat.Luni, în urmă cu două zile, se pare că ar fi fost implicat într-un scandal de familie, iar polițiștii ar fi ajuns de urgență la fața locului.

Românul avea probleme în relația de cuplu și acum se afla în plin proces de separare cu soția lui. Actorul ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de soția lui, potrivit Antena3.ro. Bărbatul și-ar fi bruscat soția.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce a făcut acest lucru, el s-ar fi făcut nevăzut. Și-a închis telefonul mobil, așa că nimeni nu a mai putut să îl contacteze. Soția lui și-a dat seama că poate fi vorba despre ceva grav.

Sergiu Marocico a murit

Sergiu Marocico a murit.

[Sursa foto: Facebook]

Imediat, femeia a sunat la Poliție. Ea a apelat la 112 și a mărturisit că soțul ei este dispărut. Polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș l-au găsit mort pe actor.

Citește si: O femeie din Gorj a fost reținută după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuțit

Trupul neînsuflețit al actorului Sergiu Marocico a fost găsit chiar în apartamentul în care acesta locuia. Medicii nu au reuşit să-l resusciteze, așa că au fost nevoiți să declare decesul în cazul celebrului actor.

Oamenii legii au declarat că trupul neînsuflețit al actorului din Târgu Mureș a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Citește si: Un bărbat a fost găsit împușcat în Pitești

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește si: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Județean Târgu Jiu. Bătrânul urma să fie externat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si