Serviciul de paza al cantaretei Rihanna, in alerta maxima dupa eliberarea barbatului inarmat care a incercat sa intre in apartamentul acesteia

Serviciul de paza al cantaretei Rihanna este in alerta maxima dupa punerea in libertate a lui Salmir Feratovic, un fan obsedat al vedetei care la 23 mai a incercat sa intre apartamentul ei din New York, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

A.S., marți 30 mai 2017 , 15:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a incercat deja in trei ocazii sa patrunda in apartamentul vedetei, ultima oara avand asupra lui un cutit.

In fata judecatorului barbatul s-a declarat vinovat de violenta criminala si, desi procurorii au incercat sa-l acuze si sa fie inchis timp de cinci ani, magistratul a decis sa fie pus in libertate.

Anturajul cantaretei din Barbados este constient ca aceasta arestare nu-l va descuraja pe Salmir Feratovic sa inceteze sa o mai hartuiasca pe Rihanna.
Salmir a incercat in trei ocazii in 2016 sa patrunda in cladire, a treia oara fiind oprit de portarul edificiului. Cu aceasta ocazie politia a fost alertata iar suspectul a fost retinut asupra lui gasindu-se un cutit.

El s-a aparat atunci spunand ca poarta asupra lui arma pentru propria protectie, nu pentru a o folosi impotriva artistei.

Sursa: AGERPRES

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si