Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Suntem nevinovate, am respectat legea. Nu demisionam
Politica

Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Suntem nevinovate, am respectat legea. Nu demisionam

V.P.
25 sep 2017

Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au plecat in acelasi timp de la sediul PSD si au declarat ca decizia colegilor lor este de a le sustine, ca sunt nevinovate, au respectat legea si nu demisioneaza din Guvern.

"In acest moment, solutia este de sustinere a celor doi ministri. Nu m-am gandit sub nicio forma la demisie. Avizele toate sunt pozitive si conform cu legea", a declarat Sevil Shhaideh.

"Nu sunt vinovata, intotdeauna am respectat legea si intotdeauna o voi respecta. intotdeauna am actionat cu buna credinta in interesul cetateanului si cu maxima responsabilitate. (...) Nu consider ca trebuie sa demisionez atat timp cat intotdeauna m-am gandit la Romania. Nu sunt vinovata, nu am facut nimic gresit", a declarat si Rovana Plumb.
 

Citeste si: Decaderea unui milionar roman! Alin Simota risca alti ani grei de inchisoare, avand deschise trei dosare de camatarie, spalare de bani si santaj!

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Mirel Palada si Dan Voiculescu! Sociologul este partener de afaceri cu fiica mogulului intr-o firma!

Citeste si: DNA cere inceperea urmaririi penale pe numele Rovanei Plumb

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook