Sexy-deputata Andreea Cosma, chemată să explice de ce s-a simţit umilită de termenul de ”penal”! PSD-ista, faţă în faţă cu avocaţii lui Iohannis

Deputata Andreea Cosma ar putea fi invitată la Curtea de Apel într-un proces intentat de Preşedintele Klaus Iohannis împotriva Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin marți 13 noiembrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sexy-deputata Andreea Cosma ar putea fi chemată în faţa instanţei pentru a explica în ce mod a afectat-o folosirea termenului de ”penal” folosit de preşedintele Iohannis. Ploieşteanca i-a făcut plângere lui Iohannis la CNCD, iar ca urmare acesta a fost amendat. Preşedintele a cerut în instanţă anularea actului administrativ prin care a fost amendat iar la înfăţişarea de luna trecută, instanţa a pus în discuţie posibila chmare a celor care au sesizat consiliul.

”Amână cauza pentru a da posibilitatea pârâtului să-şi exprime poziţia procesuală cu privire la necesitatea introducerii în cauză a autorilor sesizărilor care au stat la baza pronunţării hot. Nr 168/09.05.2018 de către CNCD, respectiv petenţii Jurindex Media SRL, Cosma Andreea, Savaliuc Ovidiu Răzvan”, se arată în ”minuta” şedinţei.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Andreea Cosma a depus o petiţie la CNCD împotriva lui Iohannis în luna mai, susţinând că afirmaţiile acestuia şi folosirea termenului de ”penal” i-a încălcat prezumţia de nevinovăţie.
”Afrimaţiile au fost de natură să mă discrimineze, anulându-mă ca individ, cu încălcarea prezumţiei de nevinovăţie, prin atribuirea etichetei umilitoare de ”penal”, care mi-au creat un prejudiciu moral prin asimilarea mea în percepţia opiniei publice ca o persoană certată cu legea, care comite infracţiuni, printre care şi cea de a ataca justiţia”, a scris Andreea Cosma în petiţie. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si