Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Se pregatesc pentru mondialele de dans sportiv, pe plaja din statiunea Mamaia. Cativa tineri plini de viata au transformat sfarsitul de sezon in inceputul unei vacante de neuitat."Noi suntem toti de la dansuri, si ne am gasit timp suntem gata de distractie".

"Ne bucuram ca am venit de 5 minute si am ajuns la apa asta, anul asta.  Sunt foarte pregatit de distractie acum, pregatit de facultate voi fi de pe intai".

Soarele arde ca-n luna lui Cuptor- asa se explica faptul ca doamnele si domnisoarele lucreaza, in continuare, la un bronz ciocolatiu.

"E mult mai bine decat in plin sezon, nu mai e caldura aceea zapusitoare".


Nasii si finii au venit pe litoral de duminica. Si-au instalat cortul in camping si s-au pus pe gospodarit.

Pe langa mancare si vesela de acasa, turistii veniti din Galati si-au instalat si un cort spatios, dotat cu saci si paturi... E drept, ceva mai groase, ca pentru toamna.
 

Marie si sotul ei, Marcel au strabatut 3000 de kilometri, tocmai din sudul Olandei. Acum, sunt pe picior de plecare. Si-au lasat hainele la uscat, pe sarma, si au inceput curatenia generala.( min 7.56 haine la uscat pe sarma)

Rulotistii mai au de stat la aer curat! Meteorlogii anunta ca vreme calda si-n zilele urmatoare. In aproape toata tara, temperaturile vor fi peste media normala a acestei perioade.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si