Sezonul estival se apropie, iar in Mamaia e forfota mare! Pregatirile sunt in toi in celebra statiune de la malul marii!
Actual

Sezonul estival se apropie, iar in Mamaia e forfota mare! Pregatirile sunt in toi in celebra statiune de la malul marii!

G. S.
25 apr 2018

Mai sunt doar doua zile pana cand localurile de lux ..de pe litoral isi vor intampina primii turisti! Cluburile sunt aproape gata, restaurantele asteapta marfa, iar hotelierii au pregatit camere cu jacuzzi pentru oaspetii pretentiosi.

Acest club nou ridicat in nordul statiunii Mamaia,  in care s-au investit doua milioane de euro, incepe sa prinda contur:  Designul este mediteranean si aduce aminte de insulele grecesti. Proprietarii isi doresc, astfel, sa atraga cat mai multi turisti straini
 
 
Actionarii acestui club de lux se mandresc si cu sistemul de sonorizare - turistii  se vor bucura de muzica la maximum , dar zgomotul nu-i va deranja pe cei care vorbesc la telefon in interior.
 
Tot in spirit mediteranean, un restaurant cu specific grecesc a terminat cu pregatirile - angajatii mai asteapta acum doar marfa. 
 
 
Iar la capitolul cazare, acest hotel luxos , dotat cu  mobilier oriental si candelabre aurite i-a atras pe turistii cu pretentii. 
Pe ultima suta de metri sunt si angajatii primariei, care astazi au adus palmierii in Mamaia. 
14 arbori exotici au fost pusi in toata statiunea. 
 
Turistii care vin de vineri dupa-amiaza  se vor bucura de  cinci  nopti de distractie la malul marii.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook