Sf. Mihail și Gavril 2022: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își serbează onomatica

Sf. Mihail și Gavril 2022. Pe data de 8 noiembrie 2022, creștin ortodocșii îi prăznuiesc pe Sf. Mihail și Gavril. Iată cele mai frumoase mesaje și urări de La Mulți Ani pe care să le transmiteți în această zi!

Author: Alexandra Bercea luni 07 noiembrie 2022 , 17:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sf. Mihail și Gavril 2022. Sf. Mihail şi Gavril 2022 sunt sărbătoriţi pe data de 8 noiembrie.

Găsiţi în acest articol mesaje, felicitări, urări, sms-uri şi imagini cu La mulţi ani Mihai, Mihaela, Gabriel şi Gabriela! 

Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează duminică, 8 noiembrie, ziua numelui. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă numele Sf. Mihail şi Gavril.

Mesaje de La mulți ani de Sf Mihail și Gavril 2022

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumatate din dorinţele pe care o să ţi le pui!

La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Felicitări de Sf. Mihail şi Gavril 2022

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Mihaela!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Citeste si: Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2022: Urări și mesaje cu La mulți ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.

Ziua numelui să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Citeste si: Tradiții de Sf. Mihail și Gavril 2022: Ce nu ai voie să faci pe 8 noiembrie?

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si