Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Sfânta Ecaterina 2021. Pe 25 noiembrie o sărbătorim pe Sfânta Ecaterina. O parte din moaștele sale se găsesc și la Biserica Colțea din București.

Author: Catalina Popa luni 15 noiembrie 2021 , 15:14

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru romancele care ii poarta numele, v-am pregatit o serie de mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani de Sfânta Ecaterina 2021.

Dragă prietenă! Te felicit cu Sf. Ecaterina. Fie ca numele ei luminat să te ocrotească de eventuale eșecuri în viață. Îți doresc ca acest nume să-ți fie o stea călăuzitoare care te va duce pe calea dreaptă a destinului spre succes, fericire și bunăstare!

Dragă Ecaterina! Ziua numelui este o sărbătoare creștină specială – ziua de pomenire a sfintei al cărei nume îl porți. Această zi se deosebește printr-o spiritualitate, fericire și profunzime aparte. Îți doresc să simți mereu puterea apărătoare și ajutorul Sf. Ecaterina, să trăiești în credință și să speri la mai bine… Felicitări cu ziua numelui!

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Citeste si: Calendar ortodox 15 noiembrie 2021: Ce sărbătoare e azi?

La multi ani, Ecaterina! Sa iti dea Dumnezeu putere de munca, sănătate, fericire, prieteni adevărați si liniste in suflet! Petrecere frumoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta. Iti sunt alaturi si iti voi fi mereu, să nu uiti asta niciodată!

La multi ani de Sfânta Ecaterina 2021. Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Citeste si: Sfânta Ecaterina 2021: Pe ce dată se sărbătoreşte? Tradiţii şi obiceiuri

Zile senine, cu fericire si sanatate, viata lunga sa ai, draga mea prietena, Ecaterina! Sa trăiești o mie de ani si sa iti îndeplinești toate visurile!

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Sfânta Ecaterina 2021: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Sa ai putere sa treci peste toate, să ai curaj, sanatate, pace sufletească, prieteni adevărați în viața ta! La multi ani, de Sfanta Ecaterina!

Draga mea prietena, ai un nume atât de frumos! Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina. La multi ani, e ziua ta onomastică. Te iubesc si iti doresc sa ai succes in viata ta si sa fii extrem de fericita!

La multi ani, scumpa mea Ecaterina! Te îmbrățișez cu drag si iti urez din toată inima sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta, care sa fie lungă și minunata! Te iubesc si te prețuiesc.

Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina! Este ziua ta de nume, iar eu vreau sa iti urez din toată inima un sincer si călduros “La multi ani”! Sa fii iubita, respectată, fericita, linistită.

Sa ai pace in suflet si liniste in inima, să ai zile senine și multi prieteni adevărați alaturi de tine! La multi ani! Petrecere minunata sa avem! Zâmbește și fii fericita!

De ziua ta de nume, prietena ta cea mai bună iti urează din toată inima sa ai in viata a ta tot ceea ce iti doresti si fie ca toate dorintele sa ti se împlinească! La multi ani, sănătoși și fericiti!

La multi, multi ani, draga mea Ecaterina! Ai un nume de Sfânt, fii bucuroasă, râzi din tot sufletul si fii fericita! Meriți tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata! Te îmbrățișez cu drag.

Citeste si: „M-am împăcat cu fostul meu soț pentru copiii noștri.” Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt la cuțite! Ce se întâmplă acum între cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro- radioimpuls.ro

Fie ca binele si frumosul sa se reverse in viata ta, scumpa mea prietena! Sa ai zile senine alături de cei dragi si sa iti fie întotdeauna familia aproape! La multi ani! Rămâi la fel de puternică, de frumoasa si de onestă! Te îmbrățișez cu toată dragostea din lume!

Fie ca drumul vietii tale sa fie presărat cu iubire, înțelepciune, bucurie, zâmbete, sinceritate, optimism, fericire! La multi ani!

Curaj, pricepere, zâmbete, dragoste, fericire, sanatate! De toate sa ai parte, draga mea Ecaterina! La multi ani, iti urez din toată inima mea!

Cele mai sincere urări de bine primește din partea mea, draga mea prietena si sora! La multi ani! Fie ca toate visurile sa ti se împlinească, lupta sa fii mereu fericita si bucura-te de lucrurile simple!

Bucura-te din plin de viata, pentru ca este minunata! Tu esti minunata! La multi ani! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata ta! Meriți!

Privește întotdeauna partea plină a paharului, să ai sanatate si sa fiu pozitivă mereu! La multi ani, frumoasa mea prietena!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si