Cariera Shakirei Cantargiu s-a terminat la doar 14 ani, după ce tânăra s-a accidentat în timpul unui antrenament la paralele. Medicii s-au temut că nu-i vor putea salva piciorul.

Citeste si: O româncă a dat lovitura în Statele Unite ale Americii. Femeia vinde suplimente alimentare inspirate din reţetele bunicii

Medicii au intervenit pentru a-i salva piciorul tinerei

”A avut un accident sportiv la începutul lunii decembrie, luxație de genunchi. Colegii de la ortopedie au intervenit. Au pus genunchiul la loc și au fixat cu un fixator extern. Colegii de la chirugie vasculară au facut un bypass unde artera era lezată și au restabilit fluxul sanguin afectat”, a adăugat dr.Vlad David, chirurg pediatru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în sport. Un fotbalist a pierit în ziua de Crăciun

Shakira nu se va mai întoarce la sport de performanță

Medicii speră ca tânăra să se recupereze și să poată merge din nou, însă nu mai poate fi vorba să se întoarcă la sport de performanță. Federația Română de Gimnastică demarează o anchetă pentru a stabili condițiile în care tânăra s-a accidentat.

Citeste si: A murit fratele lui Diego Maradona. Fostul fotbalist, Hugo, avea 52 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si