Sfasietor! Mama Alinei Ciucu nu isi poate inmormanta fiica. Femeia se lupta cu saracia lucie
Actual

Sfasietor! Mama Alinei Ciucu nu isi poate inmormanta fiica. Femeia se lupta cu saracia lucie

I. I.
14 dec 2017

Mama Alinei Ciucu, tanara ucisa la metrou, primeste lovitura dupa lovitura. Dupa aflarea tragicei vesti, femeia a ramas singura pe lume, aflandu-se in imposibilitatea de a-si inmormanta fiica pentru ca nu are bani.

Matusa Alinei a marturisit ca familia fetei este saraca si ca nu are nici macar posibilitatea sa o inmormanteze asa cum se cuvine, scrie CanCan, citand Gazeta de Sud.

„Era sufletul ei, doar pe ea o avea. A rămas singură. Chiar dacă erau departe una de cealaltă, Alina mai venea pe la ea sau vorbeau la telefon. Voia să strângă bani să îşi facă şi ea nunta şi să o ajute pe mama ei să îşi ridice o căsuţă. Acum nu are posibilitatea nici să o înmormânteze, are doar 142 de lei venit pe lună, abia se poate întreţine, nici nu ştie ce să facă mai întâi cu ei”, a povestit mătuşa Alinei Ciucu, potrivit Gazeta de Sud.

Vecinii Alinei isi amintesc de fata, ca fiind cu mult bun simt, deoarce vorbea frumos cu toata lumea si era respectuoasa. De asemnea, se pare ca fată isi dorea foarte mult sa-si ajute financiar mama, din acest motiv plecase de acasa, din Ostroveni, si se mutase la Bucuresti.

„Nu avea nici cea mai mică legătură cu femeia care a omorât-o. Ea a fost cel mai cuminte copil, a reuşit în viaţă pentru că a învăţat foarte mult. S-a luptat cu viaţa ca să reuşească. Şi reuşise. Nu era însărcinată, dar era într-o relaţie, îşi dorea să se căsătorească”, a povestit tatăl adoptiv.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook