Sunt MILENII de cand omenirea se tot intreaba acelasi lucru: cat de multe spun despre noi niste ochii mari si rotunzi, un nas carn sau o pereche de buze pline?! Ne tradeaza, oare, caracterul?!

Odinioara considerata pseudostiinta, "fisiognomia" este in 2016 mai actuala ca oricand: legaturile dintre fetze si firi umplu deja tratate de specialitate facute dupa criteriile riguroase ale metodei stiintifice moderne.

Potrivit lor, cele mai ascunse ganduri ni se imprima pe chip si ne fac sa fim in fata priceputilor ca niste carti deschise!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa teoria noua, ochii raman orice-ar fi ferestrele sufletului: cu cat sunt mai mari, cu atat cel pe care il privim e mai comunicativ. Daca are, in loc, o barbie puternica si obraji proeminenti, e clar:  avem de-a face cu cineva incapatanat si puternic.

Afirmativ, spun fizionomistii. Cu totii purtam masti sociale, usor de inlaturat. Iar primul sfat al celor care vor sa le dea jos merge catre doamne!

Tehnicile de citire a chipului sunt, asadar, o adevarata arma. Odata ce le stapaniti, succesul vine de la sine. 
Fizionomistii nu sunt usor de gasit in tara noastra si ca sa le aflati secretele trebuie sa platiti. O sedinta de o ora costa 100 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si