Show-ul fenomen „Exatlon”, premiat la Gala TV Mania in aceasta seara! Telespectatorii au decis

”Cel mai bun show de aventură” a ajuns la... Kanal D!

C.I., miercuri 21 noiembrie 2018 , 08:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, şi-a adjudecat trofeul pentru ”Cel mai bun show de aventură”, astăzi la Gala Premiilor TVMania, eveniment care reuneşte an de an oameni din industria televiziunii din România şi celebrează cele mai bune producţii TV. 

 „Exatlon”, ajuns la cel de-al doilea sezon, a devenit un adevărat fenomen în România, la foarte scurt timp de la lansare, şi a adus în atenţia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipă, puterea de a-ţi depăşi limitele, atât fizice, cât şi psihice.

Concurenţii de la „Exatlon” au devenit modele şi adevăraţi eroi pentru cei de acasă şi au trezit pofta copiilor de joacă, mişcare în aer liber şi sport. 
 

„Exatlon”, premiat la Gala TV Mania! ”Este un adevărat trendsetter în televiziune”

”Exatlon” a reunit campioni care au adus medalii importante României pe podiumurile internaţionale, şi pasionaţi ai diferitelor sporturi, astfel că show-ul s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competiţii ale lumii. 
 
Kanal D a dovedit încă o data că este un adevărat trendsetter în televiziune, iar voturile telespectatorilor sunt încă o dovadă a succesului de care se bucură „Exatlon” în rândul milioanelor de români.  

 

  
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si