Si-a acuzat iubitul ca a batut-o, dar camerele de supraveghere au aratat altceva. O femeie si-a provocat singura rani, iar apoi si-a dat partenerul in judecata pentru violenta

Un om de afaceri din Florida se afla in plin scandal cu fosta logodnica. Acesta a acuzat-o pe femeie ca i-a furat bunuri in valoare de 2.1 milioane de dolari. Femeia la randul ei s-a plans ca barbatul a batut-o. Cei doi se afla in plin proces.

A.S., vineri 02 septembrie 2016 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scott Mitchell de 45 de ani este un afacerist bogat din Florida. El trebuia sa se casatoreasca cu Mary Hunt, o tanara in varsta de 29 de ani. Cu putin timp inainte de nunta, cei doi s-au despartit. Scott a acuzat-o pe femeie ca i-a furat bijuterii in valoare de 2.1 milioane de dolari din seif, iar in urma acestor acuzatii, cei doi au anulat nunta carec era planificata in luna august a acestui an.
La scurt timp dupa despartire, Mary a aparut cu ochii vineti si a spus tuturor ca barbatul a batut-o. Mai mult, acesta a spus ca nu era prima data cand Scott ar fi agresat-o.
Cei doi se afla in plin proces. Mary Hunt este acuzata de furt, iar Scott de violenta.
Doar ca la ultima infatisare, barbatul a prezentat judecatorilor o filmare realizata cu camera de supraveghere care se afla in dormitor de existenta careia Mary nu stia. In imagini se observa cum femeia se trage de par si isi da palme singura. Episodul a avut loc cu scurt timp inainte ca femeia Mary sa apara cu vanatai pe fata.
Acum judecatorii trebuie sa decida cine are dreptate.

Scott Mitchell de 45 de ani este un afacerist bogat din Florida. El trebuia sa se casatoreasca cu Mary Hunt, o tanara in varsta de 29 de ani. Cu putin timp inainte de nunta, cei doi s-au despartit. Scott a acuzat-o pe femeie ca i-a furat bijuterii in valoare de 2.1 milioane de dolari din seif, iar in urma acestor acuzatii, cei doi au anulat nunta care era planificata pentru luna august a acestui an.

La scurt timp dupa despartire, Mary a aparut cu ochii vineti si a spus tuturor ca barbatul a batut-o. Mai mult, acesta a spus ca nu era prima data cand Scott ar fi agresat-o. Cei doi se afla in plin proces. Mary Hunt este acuzata de furt, iar Scott de violenta.

Doar ca la ultima infatisare, barbatul a prezentat judecatorilor o filmare realizata cu camera de supraveghere care se afla in dormitorul in care au stat cei doi  si de  existenta careia Mary nu stia. In imagini se observa cum femeia se trage de par si isi da palme singura. Episodul a avut loc cu scurt timp inainte ca fosta logodnica sa apara cu vanatai pe fata.                     Acum judecatorii trebuie sa decida cine are dreptate, scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si