Pare greu de imaginat, dar barbatul de 43 de ani care locuia in aceasta casa, devenise un adevarat cosmar pentru vecinii sai. Ii ameninta in ultima vreme ca le da foc

Tata a unui baietel de numai cativa anisori, barbatul era teribil de deprimat din cauza faptului ca i se destramase casnicia. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aseara, barbatul si-a pus planul in aplicare si a dat foc locuintei  in care se aflau  atat mama lui cat si copilul  sau. Pe batrana si pe micut  i-au scos vecinii din locuinta care ardea ca o torta, in timp ce individul  a fugit. Biata bunica a facut atac de panica cand si-a vazut casa distrusa de flacari.

Cristian Tulcea- ISU Neamt: “Am constat ca ardea acoperisul locuintei pe intreaga suprafata, cu posibilitatea de propagare la adapostul de animale”.

Nici bine nu au terminat pompierii de stins incendiul, ca un alt eveniment i-a luat prin surprindere.

Autospeciala lor, care se intorcea la sediu, a fost lovita in plin de un sofer aflat sub influenta alcoolului

Norocul lui a fost ca incidentul nu l-a lasat cu urmari fizice, insa cu siguranta va avea de dat cateva explicatii legate de condusul sub influenta bauturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si