Si-a ingropat ambele sotii in acelasi mormant. Apoi a scris asta pe piatra funerara

Samuel Bean, un medic nascut in Canada in anul 1842 a reusit sa creeze istorie cu povestea lui de viata.

vineri 18 august 2017 , 13:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Barbatul a suferit doua mari pierderi in viata care l-au marcat profund. Prima lui sotie, Hnerietta, a murit dupa numai 7 luni de casnicie. Dupa o perioada de depresie, barbatul a intalnit o alta femeie care a reusit sa ii readuca zambetul pe buze.

Din pacate, mariajul cu Susanna nu avea sa dureze decat 10 luni, caci femeie a murit lovita de boala. Barbatul a refuzat sa se mai casatoreasca si dupa ce si-a ingropat ambele sotii in acelasi loc, a trait singur pana la sfarsitul vietii.

Cu adevarat aparte a fost piatra funerara aleasa de Samuel Bean, al carei epitaf nu a putut fi descifrat decat de curand. Pe piatra funerara se poate observa o grila cu 255 de caractere, ce par a a avea un mesaj ascuns. Dupa aproape o suta de ani de mister, mesaju a fost descifrat.
 

“În memoria Henriettei, prima soţie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, două luni şi 17 zile şi a Susannei, a doua sa soţie, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni şi 15 zile, două soţii bune de care un bărbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt în Rai. Fie ca Domnul să mă ajute să le întâlnesc acolo. Cititorule, să ne întâlnim acolo!”

Sursa stire: WOWbiz.ro

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si