Caz fără precedent: și-a înjunghiat de fratele de 15 ori, nervos că a pierdut un joc pe telefon

Un adolescent și-a ucis fratele, în vârstă de 6 ani, nervos că a pierdut un joc pe telefon. Micuțul a fost înjunghiat de 15 ori.

G.B., marți 19 mai 2020 , 21:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, și-a ucis fratele mai mic cu bestialitate. Într-ocriză de gelozie, băiatul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe fratele lui de 15 ori. 

Cazul fără precedent a avut loc în regiunea Krasnoyarsk Krai din Rusia, la finalul lunii aprilie. În fața anchetatorilor, băiatul a mărturisit că și-a omorât fratele în locuința lor, potrivit The Sun.

și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

Frații locuiau alături de sora lor de 6 luni, de mama lor și de logodnicul acesteia. Pe 23 aprilie, femeia și-a dus fiica la casa bunicilor, iar fiii ei au rămas singuri acasă.

Caz fără precedent: și-a înjunghiat de fratele de 15 ori, nervos că a pierdut un joc pe telefon

Conform anchetatorilor, fratele cel mare a început să se joace pe telefonul mobil, dar și-a pierdut cumpătul atunci când a pierdut la un nivel. Atunci ar fi început să lovească mobilierul și să întoarcă locuința cu susul în jos. Și-a spart și telefonul, iar criminaliștii bănuiesc că acest lucru l-a trezit pe fratele lui, Bogdan, care s-a ascuns în bucătărie de furia lui.

și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

Fratele cel mare s-a temut că cel mic le va spune tuturor despre dezastrul pe care l-a făcut, ar fi pus mâna pe cuțit și, într-o criză de isterie, l-ar fi înjunghiat pe micuț de 15 ori.

Când mama copiilor a sosit acasă nu a crezut povestea spusă de adolescent și a chemat Poliția.

și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

În fața anchetatorilor, adolescentul a recunoscut crima, motivând că se temea că fratele îi va spune mamei că a distrus mobila din casă.

Citeste si: VIDEO| Pământ gratis pentru tineri

Citeste si: VIDEO| Românii sunt tot în stare de urgență, dar nu izolați în case, ci pe la porțile instituțiilor statului

Citeste si: VIDEO| Stau la coadă ca să vină acasă

A fost deschis un dosar penal pentru omor, însă nu se știe dacă băiatul a fost arestat.

Citeste si: Imagini inedite! Cum a ales să-și distreze un tătic fetița în timpul pandemiei. Videoclipul este viral pe social media

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si