Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu sunt putini cei care au auzit de Marius Ursoi- pe langa faima capatata ca si campion mondial la kickboxing, barbatul era fruntas si la scandaluri.

Ultima cearta, care l-a aruncat in arestul preventiv, a avut loc intre el si iubita lui.

Cand inca erau un cuplu, Ursoi si-ar fi batut zdravan prietena care voia sa se desparta. Fostul campion i-ar fi trimis, apoi, acasa fetei o coroana de flori. Comportamentul de bataus i-a adus arestul preventiv, pana cand instanta a decis sa-l lase acasa pe sportiv, sub control judiciar.

Fostul campion mondial a incalcat termenii impusi de judecator si s-a dus la locul de munca al fostei iubite. Femeia a anuntat imediat politia. A fost gestul care l-a panicat pe Marius Ursoi.

-Suntem vecini, mai departe nu stiu. L-ati vazut zilele acestea pe aici? L-am vazut

Gandul ca ar putea ajunge din nou in arest preventiv, l-ar fi impins de Ursoi sa-si puna capat zilelor.
Aseara, fostul campion la kickboxing a fost gasit mort, in spatele casei sale din Eforie Nord.

Fostul luptator nu era la primul dosar in care era cercetat pentru violenta. Anul trecut a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce, in 2012 a snopit-o in bataie pe o politista si pe familia acesteia

-Ai batut-o pe politista? De ce i-ai batut? Ce ai avut cu copilul? Mi-au batut sotia pe strada, si politista si cei doi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si