Și-a ucis prietenul și l-a îngropat la groapa de gunoi a orașului! E alertă în Slatina după ce o crimă oribilă a îngrozit cetățenii!

Poliţiştii slătineni fac cercetări într-un dosar de dispariţie, după ce familia unui slătinean susţine că bărbatul a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi a oraşului.

Stirile Kanal D, miercuri 16 ianuarie 2019 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un excavator şi câini de urmă sunt acum la faţa locului, căutând trupul bărbatului de 41 de ani.

Deşi bărbatul, Gigel Crăciun, a dispărut de pe data de 4 octombrie, socrul acestuia a sesizat poliţia pe 25 noiembrie. Familia spune că acesta a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi, după care au dat foc gunoaielor din zona respectivă.

"Este un dosar de dispariţie şi sunt nişte suspiciuni ale familiei victimei că ar fi vorba despre un omor. Este vorba despre un bărbat, dar câtă vreme avem simple afirmaţii de la familia acelei victime, n-am înregistrat un dosar de omor ci se fac nişte verificări prealabile în cadrul dosarului de dispariţie", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Victima obişnuia să mai şi doarmă la groapa de gunoi, de aceea familia i-a reclamat lipsa după atâta vreme.

"Suspiciunile familiei victimei sunt că el ar fi fost, ultima dată, la groapa de gunoi, şi ar fi auzit că acolo s-ar fi întâlnit cu un individ cu care ar fi avut o altercaţie", a mai spus procurorul.

În acest moment, poliţiştii slătineni sunt la faţa locului şi caută cadavrul bărbatului.

"Câtă vreme se fac nişte verificări acolo, la groapa de gunoi, s-au luat nişte măsuri de restricţie a accesului în zonă pentru a ne putea face treaba", a conchis Anca Anuţa.

Un amplu material realizat de reporterul Kanal D, Ștefan STROE, puteți să vedeți în jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si