Si-a vazut sotia si copiii murind. Drama unui tata care si-a pierdut tot ce avea mai scump pe lume, dupa atacul cu gaz toxic din Siria

Si-a vazut sotia si copiii murind. Este drama unui tata care a pierdut tot ce avea mai scump pe lume, dupa atacul cu gaz toxic din Siria. Cu ultimele puteri barbatul a povestit clipele groaznice prin care a trecut, in speranta ca o lume intreaga il va vedea si il va auzi. Va avertizam ca urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional!

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D sâmbătă 08 aprilie 2017 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

RAZBOIUL I-A UCIS TOT CE AVEA MAI SCUMP

Acest tata a ramas singur pe lume. Sotia si copiii sai nu au supravietuit presupusului atac cu un agent neurotoxic de tip sarin folosit de armata siriana pentru a omori rebelii.

Cu vocea gatuita de lacrimi, sirianul gaseste puterea sa povesteasca lumii intregi tragedia prin care a trecut. Este o descriere care te lasa fara cuvinte.

"A fost fost un atac aerian al unor forte criminale. Mi-am scos sotia si copiii din casa. Cinci minute mai tarziu am inceput sa simtim un miros ciudat", isi aminteste barbatul.


„MI-AM VAZUT COPIII SI SOTIA MURIND"

Trupurile firave ale sotiei si gemenilor sai nu au rezistat gazului toxic. In zadar a incercat Youssef sa ii salveze de la moarte. Nu a putut face nimic. I-a privit, neputincios, cum isi dau ultima suflare.

"Mi-am vazut sotia si copiii omorati. Erau gemeni. Aveau spuma in jurul gurii si aveau convulsii”, povesteste barbatul.


I-AU MURIT TOATE RUDELE

Ca si cand soarta nu l-ar fi pedepsit indeajuns Youssef a aflat ca i-au murit, rand pe rand fratii,  verii si nepotii.

"Intreaga mea familie a murit. Cei doi copii ai mei, gemenii Ahmed si Aya, sotia mea, au fost martirizati. Cei doi frati ai mei, copiii lor si verii lor, 25 de membri ai familiei mele au fost martirizati", povesteste barbatul.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si