Certurile ar fi început în urmă cu mai bine de un an, atunci când bărbatul a intrat la bănuieli cu privire la paternitatea unuia dintre copii.
După mai multe schimburi de replici, acesta și-ar fi pierdut controlul și ar fi forțat-o pe femeie să întrețină relații intime cu ea. Tânăra de 22 de ani a sunat la poliție, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

Citește și: Un bărbat din Olt și-a abuzat emoțional și fizic fiica în vârstă de şapte ani

Un bărbat din Olt și-a abuzat emoțional și fizic fiica în vârstă de şapte ani

Un tată de 37 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Acesta şi-ar fi abuzat fizic şi emoţional fiica în vârstă de şapte ani. 

“În urma probatoriului administrat, la data de 8 decembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, pe numele bărbatului de 37 de ani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, urmând ca în ziua de 9 decembrie să fie prezentat instanţei de judecată cu propuneri legale”, a transmis IPJ Olt.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Caz de agresiune sexuală în Capitală. Un bărbat a profitat de propria fiică, dar și de fiica concubinei sale, ambele fiind minore

Copila de șapte ani ar fi fost  abuzată fizic  și emoțional de către tatăl ei.

O tânără a fost violată în toaleta unui mall din Galați

O fată de 15 ani a fost violată de fostul ei prieten, un tânăr de 17 ani, în baia unui mall din Galați.

Citește și:  O tânără, de 16 ani, aflată sub influenţa unor medicamente a fost violată de un bărbat

Cei doi s-ar fi certat, iar băiatul a tras-o cu forța pe copilă în toaleta centrului comercial.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si