Si fiul adoptiv al lui Pomohaci a avut probleme cu legea! Marius a pierdut un proces cu Politia

Marius, fiul lui Cristian Pomohaci, a avut probleme cu Politia.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan luni 06 noiembrie 2017 , 21:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul preot Cristian Pomohaci, dat afara din biserica dupa ce in presa au aparut inregistrari din care reiesea ca-i facea avansuri sexuale unui tanar, are un fiu adoptiv, pe Marius, care i-a luat apararea in scandal. "Este un exemplu foarte bun. Un tată bun, aspru în sensul bun al cuvântului pentru noi şi pentru mine.

Este iubitor. Chiar şi mie prin telefon îmi zice te iubesc, că îi e dor de mine. De acolo, din înregistrări, asta reiese. Oricărui om îi spune că îl iubeşte. Şi soţiei mele şi copiiilor mei.(...) Din păcate, nu numai pe părintele, ci şi biserica au implicat-o!" a spus Marius Pomohaci la o emisiune televizata. Si Marius a avut probleme recent, chiar daca nu atat de mari ca ale tatalui sau adoptiv.

La inceputul lui 2016, el a fost amendat de politie pentru ca a depasit viteza legala, dar fiul lui Pomohaci a contestat decizia si a atacat-o la tribunal. „Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 1.03.2017, în vederea revenirii cu adresă către intimat pentru a comunica înregistrarea video-radar”, s-a aratat intr-o hotarare a judecatorilor. Pana la urma, pe 2 februarie 2017, Tribunalul Mures a respins apelul lui Marius Pomohaci, care a pierdut definitiv procesul cu Inspectoratul Judetean de Politie Mures.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si