Sicrie batute in cristale si cu manere de aure, lenjerii de matase, telefoane in cosciug si machiaje pentru morti. Inmormantari de zeci de mii de euro pentru..niste trupuri fara viata. Cum merge afacerea cu pompe funebre

10 mii de euro! Atat costa un sicriu batut in cristale si cu manere din aur! Iar comerciantii nu duc lipsa de clienti. Vand in medie vreo 5 astfel de produse pe an celor care vor sa-si doarma in lux somnul de veci! Interesant este ca poti beneficia de reducere, daca iti cumperi de viu cele trebuincioase inmormantarii.

Author: A.L. joi 06 aprilie 2017 , 19:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Vreti, nu vreti! Tot la noi ajungeti!" Sub aceasta deviza isi prezinta, zilele acestea, cele mai noi oferte comerciantii care castiga de pe urma...deceselor.

"Gama cea mai de lux, de la accesoriile de sicriu placate cu aur garantat si argint.

A trebuit sa ne adaptam cerintelor clientilor"

Si tot pentru a satisface cele mai extravagante dorinte au aparut si sicriele batute in cristale.

"Sicrie cu cristale Swarovsky, avem lenjerii de matase, care ajung la 1.000 de euro pentru fiecare lenjerie, la cerere putem sa facem si sicrie personalizate"

Nici trusele profesionale de machiaj nu lipsesc de la expozitia de servicii funerare.

"Datorita faptului ca corpului uman, dupa deces, ii dispare PH-ul, aceste machiaje sunt special facute pentru a putea machia un corp fara viata"

Cerintele nu se comenteaza, ci se indeplinesc! Asta isi spun furnizorii de servicii funerare, atunci cand familiile defunctilor vin cu tot felul de solicitari.

"Cu telefoane mobile in sicriu. Cum adica? Adica se pune telefonul in sicriu. Raposatul sa tina legatura telefonic."

Altii vor sa uite de aprinderea celor 40 de candele.

"Aceasta este o lumanare cu baterie, care asigura lumina pentru cat timp? Ca si baterie si rezistenta duce peste 40 de zile"

Unele firme ofera si reduceri de pret.

Urmariti materialul video.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si