Trupul regretatului artist Nosfe a fost depus, luni după-amiază, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Slujba de înmormântare va avea loc marți, la ora 13:00. Anunțul a fost făcut de către colegii din trupa Șatra Benz și au declarat că artistul a suferit un infarct în propria locuință.

Citeste si: O pacientă a murit pe masa de operație, chiar înainte de intervenție

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe.

Astăzi, de la ora 14:30, Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar mâine, slujba, tot acolo, de la orele 13:00”, a scris Șatra Benz pe Instagram.

”Pentru toți cei care vor să ajute, aveți mai jos IBAN-ul soției lui NOSFE, orice ajutor este bine venit, mulțumim”, este mesajul postat de Șatra Benz pe Instagram.

Citeste si: Soția lui Nosfe este devastată de durere. Mădălina Crețan își plânge soțul: „Te-au iubit atât de mulți oameni...”

Soția lui Nosfe este devastată de durere. Mădălina Crețan își plânge soțul: „Te-au iubit atât de mulți oameni...”

Soția lui Nosfe a lansat un mesaj dureros după moartea rapperului. Mădălina Crețan este în stare de șoc, iar acum va fi nevoită să-și crească fiica singură.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cântărețul a decedat subit la 37 de ani,  fără ca nimeni să se aștepte. La câteva ore după ce a fost anunțat decesul artistului, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Citeste si: De ce a murit artistul NOSFE. Cu doar câteva ore în urmă susținuse un concert

De altfel, prietenii și fanii artistului și-au schimbat poza de profil cu o poză a artistului, în semn de doliu.

Citește si:  Doliu în Poliția Română: Dan Fătuloiu a murit la vârsta de 66 de ani

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență. Unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Citeste si: VIDEO- Cântărețul haitian Mikaben a murit pe scenă, în timpul unui concert pe care îl susținea la Paris. Fanii artistului sunt în șoc: „Am pierdut o figură importantă a muzicii haitiene”

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.”,  au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si