UPDATE Elena Merisoreanu, la capataiul Ilenei Ciuculete. Prietena de-o viata a artistei i-a facut poza facut in sicriu.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

UPDATE Sicriul Ilenei Ciuculete a fost depus in biserica, in ropote de aplauze

Biserica Costeasca se afla in apropierea locuintei Ilenei Ciuculete, iar enoriasii spun ca se intalneau des cu artista in lacasul de cult, aceasta fiind extrem de credincioasa. De altfel, de cativa ani, preotul de aici era duhovnicul ei, iar aseara acesta a fost la spitalul unde vedeta era internata. A ajuns cu putin timp inainte ca artista sa-si dea ultima suflare si chiar a si impartasit-o.

Cum a aflat ca e bolnava, Ileana Ciuculete a mers la duhovnicul sau. Ea a fost pe 22 februarie la biserica si i-ar fi povestit totul parintelui, pentru ca acesta sa o sfatuiasca si sa se roage pentru sanatatea ei. 

Sicriul cu trupul Ilenei Ciuculete se va afla la Biserica Costeasca pana sambata, cand va avea loc inhumarea, la cimitirul Straulesti. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si