Silvia lucra la penitenciar si a pus ochii pe un detinut. L-a obligat sa intretina relatii intime cu ea pana cand barbatul de 57 de ani a ...

Un detinut in varsta de 57 de ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crima si talharie, a ajuns la psihiatrie dupa ce a fost victima unei angajate a penitenciarului. Femeia l-a transformat pe detinut intr-un "sclav sexual", iar cand acesta s-a impotrivit, l-a pedepsit aspru.

A.S., joi 08 februarie 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

William Cordoba (57 de ani), un barbat care isi ispaseste pedeapsa pe viata pentru crima si talharie intr-un penitenciar din California a ajuns la psihiatrie dupa ce a fost, timp de 2 ani, sclavul sexual al unei angajate a inchisorii, Silvia Pulido.

Aceasta l-a mintit pe detinut ca il va pune in legatura cu avocat exceptional care-l va ajuta sa primeasca o pedeapsa mai mica pentru faptele sale. Tot ce trebuia sa faca William era sa intretina relatii intime cu Silvia de fiecare data cand aceasta isi dorea.

Dupa 2 ani, William si-a dat seama ca femeia, care avea relatii si cu altii detinuti, il minte si a incheiat relatii cu ea. Aceasta i-a facut un raport negativ in urma caruia barbatul a fost izolat timp de 9 luni.

Conditiile grele de la carcera l-au trimis pe barbat direct la sectia de psihiatrie a spitalului din cadrul inchisorii, acolo unde a spus tot adevarul despre relatia sa cu Silvia.

Luna trecuta a inceput un proces pentru violarea drepturilor omului, iar Silvia Pulido a fost concediata. Ea a fost obligata de instanta sa ii plateasca despagubiri in valoare de 65.000 de dolari lui William, scrie Daily Mail. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si