Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura! Faimoasa a vizitat o galerie de arta si s-a pozat langa tablourile preferate!

Putini stiu ca Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura. Fosta gimnasta a vizitat expozitia unei bune prietene.

Matei Vaihan, luni 20 august 2018 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De cativa ani, Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura. Ea s-a imprietenit cu o tanara artista plastica, Oana Unciuleanu, si a  devenit o admiratoare a tablourilor create de aceasta. 

Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura. A admirat creatiile amicei sale

Cand Unciuleanu a avut propria expozitie, intr-o galerie de arta, Silvia Stroescu s-a numarat printre primii vizitatori ai acesteia, iar fosta mare campioana la gimnastica s-a fotografiat langa tablourile ei preferate. 

Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura. A fost luata in tabara Faimosilor

E clar ca Silvia Stroescu de la Exatlon este o mare pasionata de pictura. Ea va participa la al doilea sezon al Extalon, in tabara Faimosilor. „Este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire”, a declarat Silvia Stroescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si