"Bine v-am gasit! Cum sunt? Dupa 20 de ore in avioane si pe aeroporturi, nici nu mai stiu cum sunt. Nu stiu pe ce fus orar sunt. Parca am fost plecata 2-3 luni. Important e ca am ajuns eu acasa, era cat pe ce sa pierd avionul la Madrid. Bagajul meu o sa ajunga si el la un moment dat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

M-a schimbat Exatlonul. Nu mai ai telefon, sampon, apa, mancare la discretie. Poate si de-asta am impresia ca a durat mult, cel putin o luna. am realizat cat de important e sa ai langa tine familia, prietenii. Cel mai mare regret: aceasta accidentare! Inca ma doare!

Ma duc acasa, ma duc la familie, ma bucur de prezenta prietenelor mele.

Mi-as fi dorit sa nu particip la acel duel, dar asa erau regulile.
Era un traseu dificil, imi solicita glezna, am avut dureri groaznice. Am vrut sa duc traseul pana la capat, sa il finalizez. Daca nu aveam probleme de sanatate, imi doream sa raman, dar pentru mine sanatatea a fost mai importanta.

Ma bucur ca a ramas Lili, era motivata, ii placea acolo. Era motivata si fizic, si psihic. O durea putin umarul, dar avea picioarele in regula.

Cel mai greu a fost dupa traseul cu namol, am stat 3-4 zile cu namolul pe noi, in ochi, in urechi, in par", a spus Silvia Stroescu la intoarcerea din Republica Dominicana, in direct la FanArena de la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si