Dezvăluiri uluitoare, făcute de Silviu Prigoană, la Kanal D. Omul de afaceri este primul invitat care a refuzat o întrebare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Îmi dădeam proteza jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoștea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă”, dezvăluirile incredibile ale lui Silviu Prigoană.

Author: Georgiana Balaban miercuri 25 noiembrie 2020 , 11:43

silviu prigoană la emisiunea lui denise rifai
Silviu Prigoană invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Silviu Prigoană s-a aflat față în față cu tirul de întrebări lansat de Denise Rifai; au intrat astfel spre clarificarea publicului subiecte ce au ținut primele pagini ale ziarelor, legate de afaceri,

familie, căsnicii, divorțuri.

Silviu Prigoană este primul invitat care a refuzat să răspundă la una dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, regulamentul emisiunii permițând acest lucru.

Silviu Prigoană a refuzat să răspundă la o întrebare adresată de către Denise Rifai

Omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebarea “V-ați certat cu frații dumneavoastră pentru bani?”, invocând adresarea unei alte întrebări în schimbul acesteia.

Printre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoană la “40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost și cea legată de indemnizația lunară încasată de acesta sub formă de pensie.

silviu prigoană la emisiunea lui denise rifai
Silviu Prigoană la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaților. Aștept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanții, că să am și eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a spus Silviu Prigoană.

Citeste si: Ce pensie are Silviu Prigoana la doar 56 de ani. Suma este colosală și a fost dezvăluită în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Citeste si: Aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ilie Năstase: „Dacă vom avea o fetiță, o vom putea îndruma să joace tenis”

În urmă accidentului suferit în tinerețe, viața lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simțit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a infirmat, mărturisind că, la un moment dat, a dat curs unui experiment social inedit. Invitatul a mai povestit că drama pierderii unuia dintre copiii săi l-a marcat profund.

“Nu. Niciodată! Nu am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoastea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă. În comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut niște experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era rușine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care într-adevăr m-au afectat, de exemplu când mi-am îngropat copilul. Mi-a murit un copil și atunci am fost foarte afectat și am început să am o altă perspectivă asupra lumii”, a spus acesta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si