Silviu Prigoană, primele declarații despre președintele TATA: ”L-am cunoscut”

De-a lungul carierei, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) a interacționat cu mai mulți milionari celebri din România. Printre aceștia se numără Silviu Progoană, dar și afaceristul de la Izvorani, Irinel Columbeanu.

R.B., sâmbătă 24 august 2019 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu mulți ani, Silviu Prigoană ar fi avut parte de momente mai puțin plăcute din partea lui Bogdan Drăghici. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) ar fi intervenit într-unul din numeroasele divorțuri ale cuplului Bahmu-Prigoană, lansând acuzații diverse la adresa afaceristului. Cu toate acestea, celebrul om de afaceri și politician ne-a mărturisit că Bogdan Drăghici beneficiază de prezumția de nevinovăție până în momentul în care instanța de judecată se pronunță în acest caz. 

Citeste si: Doi bărbaţi din judeţul Vrancea, arestaţi preventiv după ce şi-au abuzat sexual fiicele, una în vârstă de 7 ani

”L-am cunoscut pe Bogdan Drăghici, în urmă cu câțiva timp. Era bine intenționat, era președintele asociației de tătici care apăra mămicile. În cazul meu nu s-a potrivit. Am avut niște schimburi de replici, dar nu l-am băgat în seamă. Eu nu vreau să mă pronunț. Sunt absolvent de Drept și, până nu apare o hătărâre a instanței, el beneficiază de prezumția de nevinovăție. Așteptăm verdictul și după putem discuta”, a declarat Silviu Prigoană, pentru cancan.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si