Jador și Simina de la „Puterea Dragostei” încă păstrează legătura?! Ce a transmis bruneta: „Pentru că încă este o problemă!”

Jador și Simina de la „Puterea Dragostei” au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul show-ului televizat. Bruneta a fost întrebată pe contul ei oficial de Instagram dacă a mai fost căutată de bărbat.

Author: Georgiana Balaban vineri 22 ianuarie 2021 , 16:16

simina și jador de la puterea dragostei
Simina și Jador pe când erau un cuplu.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Simina de la „Puterea Dragostei” le-a răspuns cât mai sincer tuturor fanilor care i-au adresat întrebări pe contul ei de socializare. Întrebată dacă a mai fost căutată de Jador, tânăra mămică a zis: „Pentru că încă este o problemă și toți sunteți curioși despre asta, vă zic acum! Eu

și Jador nu suntem prieteni să ne căutăm, nu suntem nici dușmani. Nu a fost nimic între noi, în afară de ce ați văzut la TV. Nu ne-am văzut afară să existe altceva. Eu sunt o fată demnă de mine și mă respect. Nu mai vorbiți și credeți că toate din „Puterea Dragostei” suntem la fel.

Unele știm să ne respectăm și să nu sărim în brațe imediat ce un bărbat cere asta. Eu și Alex am fost 3 luni prieteni în casă. Ne-am apropiat în fiecare zi și am ales să ne cunoaștem mai bine și să fim fericiți și acum împreună”.

Citeste si: Simina şi Alex Zănoagă au făcut anunţul la un an de la căsătorie! Fanii au rămas fără cuvinte: ''Am ales să fim...''

Simina și Alex Zănoagă- familie fericită și împlinită

Simina de la „Puterea Dragostei” este acum căsătorită cu Alex Zănoagă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului TV. S-au cununat apoi, și au devenit părinții lui Dominic care mai are puțin și împlinește vârsta de un an.

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii. Clipul video care face senzație

simina și jador de la puterea dragostei
Simina și Zănoagă la nunta lor.[Sursa foto: Instagram]

Cuplul locuiește într-un apartament din Capitală și spun că nu mai pot trăi unul fără celălalt.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, în culmea fericirii ”Vom avea un nou bebeluș”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si