Simona Halep a anunțat că va lua o pauză de la tenis pentru restul anului 2022: „În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare”

Simona Halep și-a deschis inima în fața fanilor ei de pe Facebook, anunțându-i care sunt planurile sale pentru restul anului 2022. Sportiva a hotărât să ia o pauză de la tenis.

Author: Ana-Maria Costea joi 15 septembrie 2022 , 15:12

Simona Halep a anunțat că va lua o pauză de la tenis pentru restul anului 2022: „În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare”

Simona Halep a anunțat că va lua o pauză de la tenis pentru restul anului 2022: „În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare”

[Sursa foto: Facebook Simona Halep]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Celebra Simona Halep a postat joi un mesaj sincer și la obiect pe Facebook cu privire la viitorul carierei sale în tenis, până la începutul anului

2023. Sportiva traversează o perioadă dificilă din viața sa.

Care este motivul pentru care Simona Halep a ales să pună pauză sportului

Jucătoarea a luat decizia de a nu mai juca tenis anul acesta, ca urmare a operației la nas efectuată în data de 12 septembrie. Simona Halep a comunicat publicului său atât din țară, cât și din străinătate, că are nevoie de o perioadă de recuperare. Aceasta a precizat că se va reîntoarce pe terenul de tenis în 2023. 

Simona Halep a fost operată la nas de un medic român, iar în acest moment se află în recuperare.

„Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a explicat jucătoarea de tenis.

Citeste si: Simona Halep vrea să-l dea uitării pe Toni Iuruc. Ce a făcut jucătoarea de tenis după divorț

Ce a declarat Simona Halep în legătură cu viitorul său pe terenul de tenis

„Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie am fost foarte aproape de a mă opri din tenis, deoarece nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în Top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional. Apoi am avut norocul să descopăr Patrick's Academy, unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Mulțumită lui Patrick, am început încet-încet să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la modul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o depun. Am făcut totul pe deplin”, a lămurit Simona Halep.

Citeste si: VIDEO- Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Ce mesaj a transmis jucătoarea de tenis

Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu.  Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndeplinit”, a anunțat sportiva.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si