Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros romanilor veniti special pentru ea pe Arena Nationala.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O ambitie nemaivazuta a facut-o sa isi indeplineasca visul- sa devina numarul unu mondial si castigatoare de grand slam. Acum le are pe toate, dar si o tara care striga: Bravo, Simona!

Dar povestea aceasta de succes a inceput cu un copil cu o racheta in mana, si o tolba plina de vise. Unul dintre ele sa ajunga cea mai buna din lume si sa straluceasca pe terenul de zgura de la Roland Garros. O misiune indeplinita, in doua randuri...la juniori acum 10 ani si la senioare in urma cu trei zile.

Dupa meci, Hagi si Nadia si-au facut poza cu Simona, iar la New York sponsorul prinpal al romancei i-au celebrat victoria printr-un banner urias.

Cu pumni stransi de emotie, campioana noastra a  fost sustinut-o cu tot sufletul, Virginia Ruzici, campioana la Paris in urma cu 40 de ani!
La Liceul Sportiv din Constanta directorul scolii isi aduce aminte de Simona ca fiind un copil aparte. Acum, holurile institutiei sunt pline de poze cu marea campioana.

Dar cum a ajuns Simona Halep la asemnea rezultate? Dupa esecul de anul trecut de la Paris, un psiholog sportiv de mare renume, Alexis Castorri, este cea care a lucrat intensiv cu sportiva noastra.

E acelasi specialist aflat si in spatele succeselor lui Andy Murray in tenisul masculin. Si inca un plus Darren Cahil, un antrenor care a stiut sa ii recapete Simonei concetrarea pe teren....
Acasa in Romania zeci de micuti deja iau cu asalt terenurile de tenis si se viseaza campioni.

In mai putin de o ora, Simona Halep va intra cu trofeul in mana pe Arena Nationala, in uralele fanilor! Mii de sustinatori s-au strans deja pe cel mai mare stadion din tara si isi asteapta nerabdatori invingatoarea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si