Simona Halep, în pericol să piardă proprietăți de 1 milion de euro? Jucătoarea se confruntă cu o situație mai dificilă decât pe terenul de tenis | EXCLUSIV

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells, dar asta nu este singura problemă pe care o are fostul număr 1 mondial la tenis.

Radu Constantin, joi 14 martie 2019 , 09:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietățile pe care le deține într-o zonă rezidențială de lux din București, mai precis pe Șoseaua Nordului, în zona Herăstrău-Cartierul Francez. Cu ceva timp în urmă, fostul număr 1 mondial WTA a achiziționat aici o vilă dar și câteva alte proprietăți. Este vorba de o investiție care se apropie, conform unor surse, de 1 milion de euro.

Lucrurile s-au complicat în urmă cu câteva săptămâni când numele Simonei Halep a apărut ca intervenient forțat într-un proces destul de complicat în care 12 bucureșteni solicită instanței dreptul lor la coproprietate asupra unui teren pe care se află și proprietățile Simonei Halep. Procesul, despre care reporterii WOWbiz.ro au aflat primii, a debutat în urmă cu 2 ani iar printre cei care solicită dreptul de intrare în co-proprietate se numără și cele două fiice ale omului de afaceri Dumitru Puzdrea: Simona și Andreea. De partea cealaltă, printre proprietarii care apar ca intervievenți în acest proces se numără: Dumitru Dragomir – fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Andreea Cosma, Adriana Petrescu (soția lui Dan Petrescu), Stere Halep (tatăl Simonei Halep) precum și o întreagă asociație de proprietari a unui bloc de pe Șoseaua Nordului.

La termenul din 20 februarie, Simona Halep a solicitat cererea de chemare în garanție a unei alte persoanei, C.S. O astfel de solicitare se face în general atunci când există o obligație legală care s-ar putea imputa unei terțe persoane în cazul în care solicitantul pierde un drept. În cazul de față, ar putea fi vorba despre vânzătorul proprietății Simonei.

Dumitru Dragomir a dat-o de gol că și-a luat casă pe Nordului

Toamna trecută, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Simona Halep și-a cumpărat o casă pe Șoseaua Nordului. ”Halep și-a cumpărat o casă la două case distanță, în cartier. E vecină cu mine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Digi Sport. Zona Nordului-Herăstrău este printre cele mai scumpe din București, iar prețul pe metru pătrat aici este de circa 2.500 euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si