Simona Halep joaca tare pe piata imobiliara! Familia tenismenei a mai ridicat un bloc in Mamaia-Nord, la intrarea pe plaja!

Pe zi ce trece, Simona Halep se transforma intr-unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din zona Contanta.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin vineri 18 august 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Asa arata blocul ridicat de familia Halep langa plaja
Cu peste 18 milioane de dolari castigati din tenis, Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din Romania. Numarul 2 WTA este, in acelasi timp, si o fire extrem de calculata, ea preferand sa investeasca banii castigati in afacerile familiei.
La parter s-a deschis deja un magazin

Cea mai noua investitie facuta de familia Halep este un bloc cu 6 etaje care se construieste in zona Mamaia Nord, foarte aproape de plaja.
Proiectul a fost demarat la inceputul acestui an, iar acum a ajuns intr-un stadiu destul de avansat, proprietarii lansand deja oferta de vanzare pentru apartamente cu 2 sau 3 camere. Firma care dezvolta acest proiect imobiliar este adminsitarata de Nicolae, fratele Simonei Halep si partenerul sau, Iancu Cortuna. In urma cu cateva zile, la parterul blocului s-a deschis deja un mini-market.
La parter s-a deschis deja un magazin

Doar cateva luni s-a lucrat la constructie

Asa va arata blocul cand va fi finalizat
Anul trecut, familia Halep a achizitionat in zona Mamaia Nord un teren de 520 mp, prin intermediul unei firme.
In ianuarie 2017, firma avea deja toate avizele din partea Primariei si incepea lucrul. Conform proiectului, suprafata desfasurata a constructiei va fi de 1.754 mp, cu o amprenta la sol de 182 mp, iar in jurul blocului vor fi amenajate 14 locuri de parcare.
Simona Halep mai lucreaza, in paralel, la cateva imobile destinate vanzarii, in Constanta.

  

Fratele Simonei detine firma care realizeaza constructia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si