Simona Halep joaca tare pe piata imobiliara! Familia tenismenei a mai ridicat un bloc in Mamaia-Nord, la intrarea pe plaja!

Pe zi ce trece, Simona Halep se transforma intr-unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din zona Contanta.

Radu Constantin, vineri 18 august 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu peste 18 milioane de dolari castigati din tenis, Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din Romania. Numarul 2 WTA este, in acelasi timp, si o fire extrem de calculata, ea preferand sa investeasca banii castigati in afacerile familiei.
Cea mai noua investitie facuta de familia Halep este un bloc cu 6 etaje care se construieste in zona Mamaia Nord, foarte aproape de plaja. Proiectul a fost demarat la inceputul acestui an, iar acum a ajuns intr-un stadiu destul de avansat, proprietarii lansand deja oferta de vanzare pentru apartamente cu 2 sau 3 camere. Firma care dezvolta acest proiect imobiliar este adminsitarata de Nicolae, fratele Simonei Halep si partenerul sau, Iancu Cortuna. In urma cu cateva zile, la parterul blocului s-a deschis deja un mini-market.

Anul trecut, familia Halep a achizitionat in zona Mamaia Nord un teren de 520 mp, prin intermediul unei firme. In ianuarie 2017, firma avea deja toate avizele din partea Primariei si incepea lucrul. Conform proiectului, suprafata desfasurata a constructiei va fi de 1.754 mp, cu o amprenta la sol de 182 mp, iar in jurul blocului vor fi amenajate 14 locuri de parcare.
Simona Halep mai lucreaza, in paralel, la cateva imobile destinate vanzarii, in Constanta.

  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si