Simulare de cutremur la Banca Nationala a Romaniei! Iata cum a decurs operatiunea

Un cutremur a distrus o parte din cladirea Bancii Nationale, iar incendiul care a izbucnit imediat dupa aceea a izolat mai multi angajati! Este scenariul unei simulari puse la cale de pompieri pentru a testa capacitatea de interventie. Doar ca exercitiul s-a desfasurat cu multe piedici!

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D miercuri 28 iunie 2017 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform scenariului, un cutremur a produs pagube importante chiar la Banca Nationala a Romaniei.

Imediat incepe evacuarea angajatilor. Cu mana in buzunar, protejandu-se de soare si cu zambetul pe buze!

Niciunul nu parea sa se grabeasca. Totusi, ca sa intelegem cheia intregii simulari, trebuie sa dam timpul inapoi.

Politistii au fost detasati la fata locului inainte de cutremul ipotetic. Nu de alta, dar oricand pompierii se puteau trezi blocati de soferii care parcheaza neregulamentar in centrul vechi!

PRIMELE ECHIPAJE INTERVIN LA BNR

Primele echipaje au ajuns pana la urma, fara probleme.

Au intrat in curtea Bancii Nationale, iar portile s-au inchis in urma lor. Securitatea institutiei inainte de orice, asta a fost deviza!

Paznicul a fost cel care a decis cine intra si cine iese, controland situatia din telecomanda! Iar problemele nu s-au oprit aici.

Daca ar fi fost o situatie reala, atunci am fi avut probleme serioase din cauza masinilor parcate nu pe un singur rand, ci chiar si la dublaj!

Una dintre masini a fost mutata chiar in timp ce actorii care jucau rolul victimelor erau urcati in ambulanta!

DANIEL VASILE, PURTATOR DE CUVANT ISU BUCURESTI-ILFOV: „Evident ca exista si lucruri care trebuie corectate in ceea ce priveste modul de aplicare  a procedurilor.Dar acesta este si scopul exercitiului!”.

Unde mai pui ca spectatori la aceasta simulare erau cativa muncitori cocotati la inaltime, fara niciun echipament de protectie! Noroc cu ambulantele prezente, gata pentru orice!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si