Initial, politistii l-au retinut pe fiul ei, de 21 de ani, dupa ce au descoperit ca femeia fusese tinuta captiva intr-o camera, Usa camerei era blocata cu mai multe obiecte de mobilier.

Tanarul nu a facut nicio declaratie presei, insa potrivit un martori, care au vorbit cu jurnalistii, acesta traia un adevarat chin din cauza mamei sale si ca de fapt el este victima, scrie adevarul.ro.

"In toata povestea asta, baiatul este o victima.

Mama lui suferea de mult timp de depresie si a mai avut tentative de sinucidere. Tatal este plecat in strainatate de când baiatul avea trei ani, iar familia a lasat pe umerii acestui copil povara ingrijirii unui bolnav psihic cu tendinţe sinucigase. Baiatul a trebuit sa se lase de scoala pe la 16 ani si sa se angajeze, pentru ca pensia ei de boala era insuficienta, ca apoi, in perioadele ei depresive, sa se lase de munca pentru a o ingriji. Cine stie de la câte tentative de sinucidere a mai salvat-o? Eu cred ca asta a incercat si in ziua respectiva. Va rog sa trataţi acest subiect si din acest punct de vedere, caci acest copil are nevoie de ajutor, nu de culpabilizare", se arata in mesajul unei prietene de familie.

"Ea avea probleme psihice. stiu ca a fost internata de mai multe ori. Mai fugea de acasa si baiatul o cauta si o aducea inapoi.
Nu cred ca i-a fost usor"
, spune Mihai Cordea, vecin.

" Il cunosc pe baiat, este un tânar la locul lui, care munceste, isi vede de treaba. Nu a avut probleme cu poliţia niciodata, din câte stiu eu. Mama lui era bolnava. A mai incercat sa se sinucida. Avea si handicapul de la picior. Nu cred ca baiatul a vrut sa ii faca vreun rau", a spus si Maria Toldea, o alta vecina.


Ancheta politistilor este in desfasurare.

FOTO: brasovtv.ro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si