Situatia drumurilor in Romania este deplorabila! Desi suntem in 2018, avem o gramada de drumuri pietruite sau de pamant! Statistica oficiala este infioratoare!

Unul din 3 drumuri din tara este pietruit sau de pamant, arata datele Institutului National de Statistica! E lesne de inteles de ce, doar daca ne uitam la felul cum se fac reparatiile la drumurile din Romania. Fie la oras, fie la sate, lucrarile se fac ..in bataie de joc. De multe ori, in loc de asfalt, se astupa ...cu pamint. Asa ca, rezultatele nu pot fi decat ...jalnice.

Author: G. S. miercuri 25 aprilie 2018 , 20:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica, Romania avea, la finalul anului trecut, peste 30.000 de drumuri pietruite si de pamant, adica   35% din intreaga retea de drumuri publice la nivel national.
 
 
In ceea ce priveste starea tehnica a drumurilor publice, aproape 90%  dintre ele ar trebui sa intre in reparatii, spune Institutul National de
Statistica
 
Trist este ca ne-am obisnuit cu astfel de imagini! Ca suntem la pamant in ceea ce priveste asfaltarea si reparatiile drumurilor ne-au aratat-o de fiecare data chiar cei care ar trebui sa se ocupe de infrastructura acestei tari.
 
Iar cand, in sfarsit, vedem  ca autoritatile se apuca de lucrari ample, treaba tot nu este facuta ca la carte. Pe Soseaua Grivitei din Capitala, Primaria Generala a decis decopertarea portiunii de la Gara de Nord pana la Podul Basarab, in toiul zilei, cand traficul este oricum infernal!

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si