Înăuntru sunt peste 330 de bolnavi diagnosticați pozitiv- dintre care 60 în camera de gardă- sufocată de câteva zile încoace.

„Garda a inceput cu garda plină, nu era niciun loc liber la oxigen, niciun loc fizic de inca un pacient, a fost complicat!(...) Toți pacienții sunt grav, nu îi putem trimite acasă, nu vin pentru investigații și rețetă, sunt cei mai grav!(...)

Foarte puțini vaccinați, chiar am întrebat, din cei 60, doar 5 vaccinați!”, a declarat Magda Mansour, medic primar UPU, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: VIDEO| "Suntem în mijlocul unui tsunami!" Mărturia șocantă a unui medic dintr-o secție de terapie intensivă

Inclusiv angajații de pe ambulanță sunt nevaccinați

Culmea e că tot nevaccinați sunt și mulți dintre angajații de pe ambulanță, care lucrează direct cu bolnavi infectați cu Covid.

„- Sunteți nevaccinat, nu vă este teamă?

- Pai dacă nu m-am îmbolnăvit până acum, de ce acum?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- Sunteți sigur?

- Foarte sigur!”

Citeste si: Ministrul Sănătății a vorbit despre finalul pandemiei COVID-19: „În ultimele două zile a scăzut puţin presiunea pe UPU în ţară”

Record de decese în ultimele 24 de ore 

Din păcate, ultimele 24 de ore au însemnat și un bilanț sumbru, cu un record de decese.

357 de români infectați au pierit. Morgile spitalelor nu mai fac nici ele față unui astfel de „tsunaimi”, cum numesc medicii acest val patru.

La morga Spitalului Sf. Pantelimon, situația este critică, nu mai există locuri, astfel ca a fost adusă o morgă mobilă, cu 52 de locuri, ce va fi folosită în zilele următoare.

Citeste si: Raed Arafat, dezvăluiri despre sfârșitul valului patru al pandemiei de coronavirus! „Sperăm să trecem de acest val”

Între timp, se vorbește de transferul pacienților în străinătate. Raed Arafat a anunțat că poartă discuții cu Ungaria, țară care s-a oferit să ne ajute să trecem peste acest hop greu.

Urmăriți materialul întreg în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si