Situatie critica intr-o statiune montana din Arad! Un autocar cu peste 50 de elevi s-a defectat si a ramas blocat
Actual

Situatie critica intr-o statiune montana din Arad! Un autocar cu peste 50 de elevi s-a defectat si a ramas blocat

V.P.
22 ian 2018

Un autocar cu peste 52 de elevi care se intorceau din statiunea Arieseni s-a defectat si a ramas blocat intr-o zona montana din Arad, in noaptea de duminica spre luni, pasagerii fiind gasiti intamplator de drumarii care lucrau la deszapezire pentru ca ningea abundent. Pasagerii au fost transportati la o pensiunea din cea mai apropiata localitate cu o autoutilitara si cu doua microbuze scolare solicitate de la o primarie.

Drumarii care actionau pentru deszapezire pe DN 76, in zona Varfurile din judetul Arad, unde ningea abundent, au gasit pe marginea drumului un autocar defect, in care se aflau 52 de elevi si cativa profesori care se intorceau din statiunea Arieseni.

Pasagerii stateau in frig, autocarul fiind blocat intr-o zona montana aflata la aproximativ 130 de kilometri de municipiul Arad.

Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timisoara, drumarii au intervenit pentru a-i ajuta pe pasagerii blocati, o parte dintre acestia fiind transportati initial cu o autoutilitara din dotare pana in localitatea Varfurile, unde au mai fost solicitate primariei doua microbuze scolare pentru restul copiilor si cadrelor didactice.

Citeste si: Scumpirea rovinietei va atrage alte scumpiri dupa ea! Pregatiti-va sa mancati legume romanesti mult mai scumpe!

"Drumarii de la districtul Varfurile, aflati in patrulare, au identificat autocarul ramas in pana si au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii si pe profesorii acestora. intregul grup a ajuns in siguranta la o pensiune din localitatea Varfurile. Transportul a fost efectuat cu o autoutilitara a drumarilor si doua microbuze pentru transport scolar, puse la dispozitie de Primaria Varfurile", au comnunicat reprezentantii DRDP.

Conform sursei citate, in zona ningea abundent si se acitoneaza cu utilaje pentru a se mentine circulatia rutiera deschisa.

Citeste si: "Revolutia Fiscala" isi intra in drepturi! Iata care vor fi principalele efecte ale trecerii contributiilor de la angajator la angajat!


 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook