Situatie disperata in Oradea! Un copil aflat in stare grava a fost dat afara din spital. Medicii nu vor sa-l ingrijeasca pentru ca el s-ar face vinovat de accidentul care l-a adus in aceasta stare

Un copil, in varsta de noua ani, aflat in stare grava, a fost dat afara dintr-un spital din Oradea.

I. I., joi 01 februarie 2018 , 14:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Minorul a fost victima unui accident rutier, iar conducerea spitalului a explicat faptul ca legea ii oblige sa ceara bani pentru spitalizarea baiatului, acciedntul fiind provocat din vina sa.  Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, insa, sustine ca acest fapt este complet eronat.

Incidentul a avut loc in septembrie 2017. Alex ar fi vrut sa traverseze ca sa ajunga acasa de la scoala, insa nu nu a traversat printr-un loc regulamentar, iar o masina l-a lovit din plin. In urma impactului, victima s-a ales cu rani la cap.

A fost operat la Spitalul Judetean din Oradea si a stat aproape o luna la terapie intensiva. Apoi, a fost transferat la Pediatrie pentru recuperare. Dar nu a apucat sa stea prea mult. O comisie formata din noua medici a decis externarea minorului, punand in bratele parintilor facturi de mii de lei, potrivit stiriletvr.ro.

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, copilul a mers, din nou, la spital pentru un consult, constatandu-se ca are nevoie si de o a doua interventie chirurgicala pentru refacerea osului frontal. Nici nu au apucat sa intre bine in spital ca au si fost dati afara.

O fundatie din Oradea ii ajuta pe parinti sa-si ingrijeasca copilul, insa chiar este nevoie de consultul unor medici capabili. Siruatia este disperata!
Tatal e hotarat sa-si caute dreptatea in justitie. Pana atunci, copilul continua sa fie ingrijit acasa si nu in spital.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si